Pure Lines - visuel kommunikation
Filmbyen 21, 8000 Aarhus C, Ring 60 60 70 11

Logo design

Dit logo design fortæller, hvem du er

Et godt logo er omdrejningspunktet i din visuelle kommunikation og derfor kommunikationsmidlet, der erobrer plads i din målgruppes bevidsthed – det er kernen i din visuelle identitet. Det handler om at fortælle mest muligt med mindst muligt. Logoet er det symbol, der repræsenterer dig som afsender og symbolet på din brandværdi. Derfor skal det klart og tydeligt formidle, hvem du er i et unikt og tidssvarende formsprog. Igennem en bevidst og professionel designproces opnår dit logo karakter – så det brænder igennem hos din målgruppe.

Inden vi designer dit logo, sætter vi os godt ind i din virksomhed og din strategi. Hvem er du? Hvad kan du? Hvad betydning har det? Hvad vil du i fremtiden? Vi bruger vores erfaringer og unikke skarpe sans for grafisk design til at  skabe et logo design, som er enkelt – og ‘rammer lige på kornet’ i forhold til din virksomhed. Vi står inde for, at dit professionelle logo design er letgenkendeligt og fungerer optimalt i både stort og lille format. Det gælder, hvad enten det er et lille favicon eller et kæmpe banner.

Vi er både skarp strategisk tænkende, dygtige til håndværket og har prøvet processen mange gange før – ring og hør 60 60 70 11. Se cases på forsiden 

Og endelig det vigtigst: Logoet giver mening for dig og dine kunder på en markant måde.