Pure Lines - visuel kommunikation
Filmbyen 21, 8000 Aarhus C, Ring 60 60 70 11

Grafisk design Global Timber

Global Timber er dygtige til at importere og exportere træ over hele verden. I deres lager ligger stammer og planker, der imødekommer FSC mærkningens krav om bæredygtighed. Denne globale historie havde de brug for at få fortalt i et flot grafisk design.

 

Troværdig aktør

Målet med investeringen i en flot grafisk design profil – er at optræde professionel og troværdig. Global Timber handler dagligt med mange forskellige typer af samarbejdspartnere –  fra skovejeren i den fjerne jungle til den kritiske indkøber i det kølige skandinavisk kontor. Fælles for dem alle er en handel, der baserer sig på tillid.

 

Grafisk design

Farverne er den grønne og den mørke hårdttræ farve. De spiller sammen i en fin kontrast – og signalerer både miljø og eksotisk træ på samme tid. Typografien vægter det globale og derefter timber som det sekundære budskab. I designet ligger tømmeret som planker, der er forskudt og på den måde fortæller de om både planker, lager og forarbejdning. Det grafiske design er moderne og fortællende – let og solidt på samme tid – og fungere ligegodt på www, lagerets gavl som på visitkortet.

Grafisk design Global Timber

Global Timber er dygtige til at importere og exportere træ over hele verden. I deres lager ligger stammer og planker, der imødekommer FSC mærkningens krav om bæredygtighed. Denne globale historie havde de brug for at få fortalt i et flot grafisk design.   Troværdig aktør Målet med investeringen i en flot grafisk design profil – er […]