Pure Lines - visuel kommunikation
Filmbyen 21, 8000 Aarhus C, Ring 60 60 70 11

Logodesign syspeople

Logodesign til Syspeople (en teknisk it-virksomhed) blev skabt ud fra målsætning om at differentiere virksomheden i forhold til konkurrenterne – også i den visuelle kommunikationen. Syspeople ville derfor investere i en professionel grafisk ramme – et professionelt, unikt logodesign.

 

Logodesign-process

Jeg var meget glad for at løfte opgaven. Jeg fik en kort briefing omhandlende bl.a. virksomhedens værdier – et af flere konkurrence parametre. Værdier baseret på menneskelige egenskaber; ansvarlige, kompetente og tillidsfulde (mennesker). Virksomheden handler først om mennesker, der i kraft af deres egenskaber løser “systemer” – server relateret.  “Sys” er det sekundære budskab og budskabet om serverløsninger det tertiære. Denne prioritering er udgangspunktet for designet.

 

Jeg startede ud med at arbejde med skrifter og ordet people. Hvordan kunne ordet blive “menneskeligt” og samtidig rytmisk og spændende at se på? Når jeg havde fastlagt (som en del af designfasen) – at understrege “people”. Jeg fandt en skrift, hvor  “e”, “o” og “p” alle tog udgangspunkt i cirklen – det skabte rytmen og roen. Herefter var udfordringen at tegne et “sys”, der “hænger sammen” med “people” og samtidig skaber kontrast i designet. Det tegnede jeg med skarpe kanter i afslutningerne og i “y”. Endelig arbejdede med det lange “L”, som udtoner mod “skyen”. “L”ets længde skaber både balance, men også reference til “system /server” placeret et andet sted. Farvevalget var en præference fra kunden. Resultatet af det nye logo er, at Syspeople er kommet godt fra start, og er i fuld gang med at udvikle forretningen. Logodesign er selvfølgeligt et arbejde – men også en fornøjelse, når det hjælper kunden videre med sin forretning.

 

Logodesign syspeople

Logodesign til Syspeople (en teknisk it-virksomhed) blev skabt ud fra målsætning om at differentiere virksomheden i forhold til konkurrenterne – også i den visuelle kommunikationen. Syspeople ville derfor investere i en professionel grafisk ramme – et professionelt, unikt logodesign.   Logodesign-process Jeg var meget glad for at løfte opgaven. Jeg fik en kort briefing omhandlende bl.a. virksomhedens værdier – et af flere konkurrence parametre. […]