Pure Lines - visuel kommunikation
Filmbyen 21, 8000 Aarhus C, Ring 60 60 70 11

At tegne logo Knight Academy

At tegne er et håndværk – et håndværk, som  jeg har brugt utallige timer på at øve. Det handler om streg, farve- og proportionssans, øje og den personlige visuelle præference ramme. Det er også en interesse – så motivationen for at vedligeholde håndværket er indbygget.

 

Knight Academy fik et håndtegnet logo

Knight Academy henvendte sig til mig – fordi de havde brug for hjælp til at tegne logo for deres virksomhed. Knight Academy uddanner livvagter. Ideen til logoet var på plads – men stregen manglede.

Jeg søgte på nettet efter billeder af riddere til hest og fandt den rytme, der er tilstede, når hest og ridder er i et spændingsøjeblik. Med en øvet hånd – tegnede jeg hest og rytter i en ny levende streg – ud fra forlæg. Jeg skabte typografi, farver og site, til brug for kommunikationen.

Knight Academy er en spændende virksomhed som uddanner folk til et job – almindelige mennesker sjældent snakker om eksisterer.

At tegne logo Knight Academy

At tegne er et håndværk – et håndværk, som  jeg har brugt utallige timer på at øve. Det handler om streg, farve- og proportionssans, øje og den personlige visuelle præference ramme. Det er også en interesse – så motivationen for at vedligeholde håndværket er indbygget.   Knight Academy fik et håndtegnet logo Knight Academy henvendte […]