Pure Lines - visuel kommunikation
Filmbyen 21, 8000 Aarhus C, Ring 60 60 70 11

Kommunikationsstrategi

Kommunikations-strategi
– synlighed og salg hænger sammen

En kommunikationsstrategi sikrer dig, at der sammenhæng og konsistens i hele din kommunikation – så du fremstår professionel. Og, hvor du viser dig, er selvfølgelig afgørende for din synlighed. Så få en plan. Vi bruger vores indsigt i tidens tendenser til at skabe de vinkler, der har betydning for dine målgrupper – i spændende ord, fortællende grafik, levende foto og film. Vi designer det kommunikative koncept og den visuelle identitet. Vi tager billeder/video og skriver tekster. Du kan herefter kommunikere / uploade dit tilrettelagte indhold på de sociale medier, der bedst understøtter din brandingstrategi.

Du får professionel sparring på prioritering af kommunikationskanalerne – herunder selvfølgelig også social medie strategi. Det handler om sammenhæng hele vejen rundt i stil, tone og historier på Linkedin, Google+, Slideshare, Facebook, Flickr, Pinsterest, Instagram og Youtube.

Sammenhængen har indflydelse på rankingen, kendskabet, troværdigheden og tilliden omkring din virksomhed – altså i sidste ende dit salg.