Skip to content

Enkelt design

“Jeg kan li’ tingene så enkle som muligt – også når jeg designer interaktion. Jeg er  perfektionist. Jeg gør det nemt! Nemt for dig, nemt for mig og nemt for brugerne. Jeg går altid all-in i processen med at skabe enkle og intuitive interaktionsløsninger. Fordi jeg elsker den kreative proces med at gøre det komplekse enkelt. Jeg kommer med et stort overblik, som jeg også bruger ved design af Corporate Visual Identity (CVI)  og visuel identitet. Jeg bærer opgaven – tager ansvaret – ind til vi er i mål med kommunikerende løsning, der gør en forskel.”

Lone Halkjær, designer og indehaver

Grafisk-designer-lone-halkjaer

Design, visuel identitet, UI/UX design har jeg lavet for:

Grundfos
arla-logo
DMJX
legoland
lego
Capgemini
bdo-logo
aarhus-kommune-logo
region-midt
vestas
eg
jyllands-posten

Mine kerneydelser er:

Visuel UI / UX design

Corporate Visual Identity (CVI)

Nyt navn

Visuel identitet

Vision

Min vision er at skabe enklere og klarere kontaktpunkter i al kommunikation og interaktion for at sikre, at alle oplever, fortolker og forstår. Jeg skaber virksomhedens identitet, gør forretningen synlig og sikre enkel interaktion. I Pure Lines skaber jeg brands og sætter den visuelle ramme.

Mission

Jeg bruger mine visuelle evner til at forstå problemstillinger med henblik på at skabe interaktion, der er enklere og smukkere at navigere i. Jeg skaber – gennem UX og UI design – gode brugeroplevelser. Oplevelser, der resulterer i en stærkere produkt- og kunderelation.

Værdier

Pure Lines har følgende kerneværdier:

 

  • Dedikation – Jeg går helhjertet ind til enhver opgave, og jeg er kompromisløs i alt, hvad jeg foretager mig. Derfor er kvaliteten altid i top.
  • Ærlighed – Jeg mener, at en aftale er en aftale, og jeg værdsætter en åben og ærlig dialog. Det sikrer det bedste slutresultat.
  • Kreativitet – Jeg er kreativ og tør at udfordre status quo, når det kommer til visuel kommunikation.

Hvorfor navnet Pure Lines?

Pure Lines = Rene Linjer

“At skabe gode brugeroplevelser og bygge et stærkt brand gennem visuel kommunikation kræver rene linjer. Det skal være enkelt og intuitivt, og så skal der være en rød tråd. Med navnet Pure Lines ønsker jeg desuden at sende et signal om, at en aftale er en aftale.”

0
Selvstændig designer i 20 år

Det siger mine kunder om mig

Siden 2001 har jeg været involveret i rigtig mange projekter, hvor jeg har bidraget med mine kompetencer og min ekspertise inden for visuel identitet, brandbuilding m.v. Projekterne har varieret i indhold og omfang, men ambitionen har i alle tilfælde været at skabe den bedste løsning med udgangspunkt i kundens individuelle ønsker og behov.

niels sterndorff

Udvalgt reference: Niels Sterndorff

“Som direktør i Fleggaard, PRISS, Føtex m.m. har jeg mødt mange inden for marketing og den grafiske verden, men aldrig én, der er så effektiv som Lone! Lone har en sjælden evne til at forstå et komplekst IT produkt og efter 1 møde, ramme spot-on på hele vores CVI. Ligeledes er Lone stærkt kreativt og kan lave noget super flot håndværk. Vi har d.d. lagt hele vores Reskin af APP samt redesign af vores websites ved Lone. Flot arbejde”